返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-12 01:53 PM 發表

噢`。。唔开心的事过左去就算喇。。
如果可以甘易忘记,就唔使冷静啦!

不过我相信最后会无事~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
:014: :014: :014: 好多谢,废皇哥哥,关心啊!

你又点啊??
原帖由 vwwo 於 2008-5-12 03:02 PM 發表

我对你有信心!!!
我会嘎啦!!:onion14:

靓女姐姐,最近D咩啊??:014:
原帖由 vwwo 於 2008-5-12 04:45 PM 發表

最近几好下啊,无穿无烂啦!
都幾好喔!!

有穿烂就惨啦!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-12 02:47 PM 發表

哈。。哈。。几好咯。。。
有幾好啊??仲有冇~~~~~~~~~~~~~~~咩咩先???
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-12 04:56 PM 發表
我反來倍你la喵喵:onion05:
:024: :024: :024: 你依家先返嚟陪我~~

发晒毛啦!
原帖由 vwwo 於 2008-5-12 05:01 PM 發表

甘咪系囖!!!!
明天会更好!!!
我會放低嘎啦!!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-12 05:04 PM 發表

哈。。哈。。好到有时间挂住你。。
废皇哥哥~~~~学識,撩女仔喔!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-12 05:35 PM 發表

哈。。哈。。跟你学到少少野咯。。。
:014: :014: :014: 乜你有跟我学过咩?

要收教学费喔!
原帖由 vwwo 於 2008-5-12 05:35 PM 發表

拒一路黎都识架,系响度扮猪食老虎啫!
都有可能喔!!!
原帖由 toyo88 於 2008-5-12 05:49 PM 發表
囡囡~有挂住我无呀??
当然有啦!

靓仔叔叔,你咁靓仔,当然會挂住你啦!:014:

回復 #571 toyo88 的帖子

:014: :014: :014:  叔叔,你觉唔觉得你自己,好自大啊???
原帖由 toyo88 於 2008-5-12 06:05 PM 發表
有少少挂.....人到中年系甘既Lo......
:014: :014: :014: 甘我米要叫你茶渣叔叔咯!!!

靓仔已经唔岩你咯喔!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-12 06:06 PM 發表
爱。。讲钱就失感情咯。。。
:024: :024: :024: 你想赵完走!!系米身氧~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-13 12:19 PM 發表

吓。。。我。。我几时赵过你呀??!!
我係想话你,学完嘢,无交学费皆!!!