返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-13 12:30 PM 發表

唉。。你下次讲好来喇。。给你吓的我啦。。。
:024: :024: :024: 依家条气係米好唔顺啊???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-13 12:47 PM 發表

哈。。哈。。。唔敢。。我边。。敢喎。。。
:024: :024: :024: 唔敢就最好啦!!!

我最近好火,唔好再惹火我啊!

回復 #602 ckhooi74 的帖子

无事嘅!!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-13 12:52 PM 發表

咁。。咁泥驶唔驶我帮你下火啊。。。
唔使!!!!你唔惹火,就已经好好啦!
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 12:53 PM 發表

甘早更年期??
唔係啊!!!!

係因为未平复,所以比较容易火咋~~

回復 #605 maui 的帖子

因为某种事囖!!唔想提~~~
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 01:04 PM 發表

哦~~~~靓姐抱抱,靓姐呵返!!
好啊!!!靓女姐姐~~~~你實在太好啦!
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 01:08 PM 發表

唔好甘燥啦,激坏自己啊!
:014: :014: :014: 好!我聼靓女姐姐话~
:onion05: :onion05: :onion05: 返嚟呢边睬睬自己场先!!
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 02:44 PM 發表

你都走得好劲哦?
咁都俾你发现到我嘅!!!
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 03:16 PM 發表

盲既到睇到啦!
下次要隐身先得~~~
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 04:02 PM 發表

得既咩??
:onion05: :onion05: :onion05: 试下米知得唔得咯!
原帖由 toyo88 於 2008-5-13 04:41 PM 發表
讲紧咩呀你地??:onion14:
我地講緊,如何帮你自宫啊!!

等你炼成東方不败!!!
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 04:40 PM 發表

我唔识啊~~~~~~
其实~~~~~~~~~~~我都唔識嘎!!
原帖由 toyo88 於 2008-5-13 04:46 PM 發表

吓~~!我仲要传宗接代架....
咁你可以传宗接代之后,先自宫嘅,无人逼你嘎!