返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-16 11:52 AM 發表

哈。。哈。。唔好吗。。咁就可以征明你是有吸引力喎。。。
:019: :019: :019: 我唔想喔!!!我净系想同中意既人一齐咋!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
:onion05: :onion05: :onion05: :014: 我返黎啦~~~

事情完满解决!!!:014:

话件好消息俾你地知啊!我六、七可能去大马~~~~:014: :014: :014:

回復 #717 ckhooi74 的帖子

未知!可能皆!!

有可能去大马又有可能去泰国,要决定左地方先!

回復 #719 walala 的帖子

la la你又去啊??你幾时過去啊???
原帖由 walala 於 2008-5-19 12:36 PM 發表

还有很久。。。
你係米博闹~~~
原帖由 walala 於 2008-5-19 01:59 PM 發表

没问题。。。。
:024: 你肯定同你D大佬一样,身氧啊!!!
原帖由 walala 於 2008-5-19 03:39 PM 發表

你都说是我老大。。。那一定一样哦
所以米要教佢地咁样,教你囖!
原帖由 walala 於 2008-5-19 04:05 PM 發表

我是受软不受硬的哦。。。。
:024: 係咩???

使唔使試下啊!
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-19 04:09 PM 發表
啊4喜欢软软的哦。。。
:024: :024: :024: 你又係!做咩唔教好佢啊!
原帖由 toyo88 於 2008-5-19 05:31 PM 發表
阿大阿四:onion14:
:019: 你净系叫佢地两个得嘎啦!
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-19 05:53 PM 發表
踩場:onion05:
乜你都識過嚟睬场嘅咩?

成日唔见咗人,有冇我啊~:024:
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-19 06:03 PM 發表
我要管理成個城:014:

緊係有d忙架la:019:

雖然個城得我一個人
:024: 招D人翻黎米得咯!

成个城得你一个,点会忙得去边啊!

你当我三岁细路,甘好氹!:onion31:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 12:45 AM 發表

哈。。哈。。你做咩又在度骂人呀。。个条友重是我D兄弟。。
:024: 边個你兄弟啊???講清楚~~~

你望真D我闹边個!!:024:
原帖由 toyo88 於 2008-5-20 08:18 AM 發表
囡囡早晨~~饮茶:onion14:
:014: :014: 靓仔叔叔,早晨啊!!

我地一齐去饮茶囖!:onion14: :onion14:
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-20 08:43 AM 發表
啊3,早晨。。开工啦。。:onion14:
你有冇搞错!!入嚟揾兄弟~~