返回列表 回復 發帖

回復 #759 ckhooi74 的帖子

甘就差唔多!!!

你今日饮左茶未啊???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #761 ckhooi74 的帖子

去饮茶都无我份!
原帖由 walala 於 2008-5-20 10:50 AM 發表

阿二你现在才看到。。。。
因为你已经俾距忽略左你好耐咯!

回復 #765 ckhooi74 的帖子

:014: 叫我饮茶,要你请过喔!!!

回復 #767 ckhooi74 的帖子

有人请饮茶喔!!当然赏面啦!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 11:48 AM 發表

你想分化我地兄弟感情。。。没咁易呀。。。:024:
今日你系米身痒啊!琴晚无冲凉啊!

火我~~~~~~~~~~~:024:
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-20 01:19 PM 發表
乖乖唔好嬲

嬲嬲唔靚靚
你条友仔,成日都黎睬睬场就走!!
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 02:42 PM 發表

系咪听者有份先??
  好明显系啦!!靓女姐姐,我地一齐去吃穷距
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 03:09 PM 發表

喂,我就话机会大D啫,你哦???
你甘伟大答机黎???
六、七月我就有可能过去啦!所以到时要吃穷距啊!
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 05:55 PM 發表

系黎就要讲好先囖!!
:014: 可能咋!要等收到钱先可以话定~~

到时你要多多欢迎我啦!
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 06:01 PM 發表

请你食饭又点话啫!
:014: :014: 既然靓女姐姐,都话请我食饭,甘我又点可以唔赏面呢!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 06:55 PM 發表

哦。。咁你想帮我止痒定是想帮我冲凉喎。。。
:024: :024: 我做咩要帮你冲凉啊!

当然系止痒啦!
原帖由 toyo88 於 2008-5-21 08:31 AM 發表
囡囡早晨:onion14:
:014: :014: :014: 靓仔叔叔,早晨啊!!

入黎睇睇,又走人啦!:onion14: :onion14:
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-21 08:36 AM 發表
入黎踩场。。:onion05:
你入黎我度睬场,我又去你到捣乱过喔!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-21 01:15 PM 發表

咁你就住来喎。。唔好咁粗爆喎。。
:024: 你既然林三级嘢!!!