返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-21 01:17 PM 發表

要帮我止痒都唔驶出刀仔架。。。。
唔攞刀仔,點帮你止痒啊!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #810 wk.hoo 的帖子

你一日唔俾人闹過,都唔舒服,係米?

回復 #812 ~嘉~ 的帖子

因爲你地個個都惹我嬲囖!!

我都想休息下~但係要返工啊!:onion03: :onion03:

你都无安慰我嘅!
我依家好心平气和喔
原帖由 toyo88 於 2008-5-22 06:29 AM 發表
囡囡又早晨:onion14:
:onion05: :onion05: :onion05: 靓仔叔叔,成日都甘早既!!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-22 08:57 AM 發表
入黎踩场。。
点解你地个个都甘早既~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-22 01:17 PM 發表

唔好咁喇。。有我迟过你啦。。
:onion31: :onion31: 你成日都咁迟,可以忽略啦!!
原帖由 toyo88 於 2008-5-22 02:28 PM 發表

温食........:019:
:014: :014: 靓仔叔叔,甘你都好惨啊!
原帖由 vwwo 於 2008-5-22 10:41 PM 發表
帮囡囡撑下场先---------
靓女姐姐~~~~你最好啦!!

爱S你啦!:014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-23 11:43 AM 發表

超。。有边个唔驶??
但系~~~~~我觉得你晤使喔!!!

你好似无野做甘既~~:onion05:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-23 11:48 AM 發表

唉。。我做到只狗咁你都唔知啦。。。
乜你要做野既咩???

我唔知既??
原帖由 toyo88 於 2008-5-23 07:48 PM 發表
囡囡~叔叔抱抱~~
:014: :014: :014: 靓仔叔叔~~~~你咁样,人地怕丑嘎!!!
原帖由 rita77 於 2008-5-24 07:19 PM 發表
大家好!

我初到貴景 。。。 请大家多多射住射住!!
:onion05: :onion05: :onion05: 咁你要多D入嚟吹水啦~~~

我有照住你無有怕!!!
原帖由 thomas_ngan 於 2008-5-25 10:45 AM 發表
...is a girl !!:onion05: :onion14:

hehe kidding...

welcome ^_^
:014: :014: :014: 咁你要多D入嚟啊~~~
原帖由 rita77 於 2008-5-26 02:08 PM 發表

:014: :014: 咁我一有闲就嚟吹水啦~~~
冇問题啊!!你多多入嚟支持下我先得啦!