返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-26 02:23 PM 發表
yo... yo... 归阿分论,大家好啊...
好似未见过你咁嘅???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 toyo88 於 2008-5-26 02:58 PM 發表

甘......甘样呢???
你咁样做,人地以後點面對你喔!!!
原帖由 toyo88 於 2008-5-26 03:11 PM 發表

唔通你想用背只对我???
甘都俾你估到!!!

我以后注意下,唔好用背脊对住你咯~~:014: :014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-26 04:05 PM 發表

哈。。哈。。我惊阿三分唔清喎。。。
我个人唔会系背脊同前面都一样挂!!

甘米变怪物~~
原帖由 toyo88 於 2008-5-26 04:23 PM 發表

吓!.......长平公主??
:onion03: :onion03: 我点睇都唔似啦!!

你条友仔~~~
原帖由 walala 於 2008-5-26 04:26 PM 發表
来喵喵场 。。。
:014: :014: LALA,好乖喔!!

你要成日入黎先得嘎``

唔好起度发一张帖就走先得嘎~
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-26 04:55 PM 發表

哈。。哈。。我就是唔敢讲。。都是阿三勇。。。
:024: :024: :024: 你两兄弟,系米趁我病罗我命啊!!
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-26 04:59 PM 發表
哦... 小弟初来此主题,今天得空来吹吹水。
你都系初次黎既???

唔紧要啦~~多D入黎吹水就会识多D人嘎啦!:014:
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-26 05:09 PM 發表
看你们谈得好开心,我都会的空进来吹水喀。:onion14: :onion14:
:014: :014: :014: 当然啦!!我地呢度个个都係吹水王嚟嘎!!

绝对唔会另你失望~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-26 05:33 PM 發表
边个既胸。。
:024: :024: 唔俾八卦!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-26 05:36 PM 發表

哈。。哈。。这个场是边个的咪讲边个咯。。。
:024: :024: 今日係米唔俾我火过你都唔舒服~~~~

你地几兄弟都系身痒啊!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-26 08:55 PM 發表

噢。。你来啦。。我冲干净。。等你。。。。
打你小人先得~~~~你甘衰,成日林埋晒D唔干净既野!
原帖由 walala 於 2008-5-27 12:10 AM 發表

:onion14: 谢谢喵喵。。。明天多发两贴。。。
LALA,甘乖!想要咩奖赏啊??

回復 #899 ckhooi74 的帖子

大哥哥,你甘迟先叫我嘎!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-27 01:33 PM 發表

哈。。哈。。系你暗示我咁讲喎。。。
:024: :024: 幾时有暗示到啊!!你係米唔識睇中文~~~使唔使我教你啊!