返回列表 回復 發帖
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-5-27 01:37 PM 發表
喵喵,你好吗?
你终于返嚟啦!!

呢度個個都好挂住你嘎~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-27 01:51 PM 發表

都讲暗示咯。。得我地两个知的。。人地又唔知。。你讲咩都得架啦。。。
你真系~~一日唔俾我火过都唔舒服啊 。似乎你日日都身痒
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-5-27 02:22 PM 發表
有边果?:014:
:014: :014: :014: 个个咯!!

都好挂住你嘎!!!
原帖由 walala 於 2008-5-27 02:24 PM 發表
来找喵喵:onion14: :onion14: 。。。
:014: LALA,你今日甘迟啊!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-27 03:01 PM 發表

哈。。哈。。就是知你钟意。。我咪找你止痒咯。。
:024: :024: 你条友~~~~~~~~ 想S米讲声咯!我一定帮你实现嘎!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 walala 於 2008-5-27 03:59 PM 發表

有点忙。。。所以迟
但係~~~~~我已经忙完啦!!

今日特别舒服~~:onion14:
原帖由 walala 於 2008-5-27 05:18 PM 發表

我还要忙。。。。

晚上才来。。。
晚上我都唔上既~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-27 08:21 PM 發表

你屋企没电脑的咩。。。。
:014: 有电脑啊!仲有两部咁多添~~不過,我係睇碟嘅,唔上网!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-27 08:21 PM 發表

哈。。哈。。咁狼死。。哈。。哈。。
:024:唔狼S,你当我冇到喔!
原帖由 walala 於 2008-5-28 12:22 AM 發表

我来了。。。喵喵不在
:onion31: :onion31: 你咁夜嚟,我当然唔起度啦!

回復 #926 ckhooi74 的帖子

:014: :onion05: :onion14: 大哥哥,早晨啊!

饮杯茶,深呼吸唔好等自己咁燥先~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 11:57 AM 發表

咁就是你的问题咯。。
我無話唔係我問题喔!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 11:59 AM 發表

哦。。又来野了。。。咁好火。。看住爆血管喎。。。
:onion31: :onion31: 多谢喔!!

你唔激我,我又點會火啊~~
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-28 12:37 PM 發表
老兄,你们都不好整天酱激猫猫啦。我看到她好像很可怜酱...
都係你最好!!你都知道我可怜~~

佢地個個都成日虾我,仲激我!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 12:40 PM 發表

哈。。哈。。哥仔。。我看你都是少来的人。。你唔知她的野咁多架喇。。

哈。。哈。。又一个给她扮可怜呃到了。。。
:024: :024: 你唔好成日講我坏話啊!