返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-28 01:07 PM 發表
喵喵,整天发脾气不靓喀。
:014: :014: 我都無成日發脾气~~

無人激我,米唔發囖!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 01:09 PM 發表

哈。。哈。。咁你才可以感觉到自己的存在感喇嘛。。
我完全唔覺喔!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 01:10 PM 發表

唉。。又来了。。我开始个阵都是给她用这招呃过架。。。。
从来我都冇呃過你喔!

唔好乱講啊~
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 01:11 PM 發表

这D是真话。。唔系坏话。。:014:
:014: :014: 完全唔觉得,你而家講緊真話啊!
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-28 01:20 PM 發表
啊2,呢度都有奖金罗嚄。。
:014: :014: 係啊!呢度都有奖金罗~~虽然无你咁多!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 01:23 PM 發表

哈。。哈。。你唔觉的话。。咁我就再接再厉的给你感觉到架喇。。:014:
你試下!!係米要我好好服侍你啊??
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 01:24 PM 發表

有边个做左衰野会讲自己是衰人架。。。。
我都无做过衰野喔·!
原帖由 toyo88 於 2008-5-28 02:31 PM 發表

信我好D~~
靓仔叔叔~~~~~~~~~我今日好惨啊!!

原帖由 夜雨馨 於 2008-5-28 04:31 PM 發表
来睇下小喵喵
馨馨~~~~~~

你第一次入嚟咋!!

使唔使我冲茶你饮下啊?
原帖由 toyo88 於 2008-5-28 04:34 PM 發表

点惨呀??讲黎卑哥哥听下~
hoo,虾我啊!!

你要同我做主~~
原帖由 toyo88 於 2008-5-28 04:48 PM 發表

吓!! 阿2勾三嫂??!!
邊個係三嫂啊???乜三嫂有入嚟咩??
原帖由 toyo88 於 2008-5-28 04:55 PM 發表

你米三嫂Lo~~
厄~~~~~~~~~我想知道,我幾时做咗三嫂嘎??點解我都唔知嘅??
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-28 04:56 PM 發表
老三有几个三嫂啊。。
有幾個啊??大哥哥,講我知。我帮你清除情敌!
原帖由 toyo88 於 2008-5-28 05:00 PM 發表

甘你依家知喇~~
:019: 我幾时有答应啊???你都未問過我喔!

回復 #978 ckhooi74 的帖子

咁邊個係你情敌啊??:014: