返回列表 回復 發帖
原帖由 leo_04236 於 2008-5-29 12:57 PM 發表
anybody home ^^
猫仔!!!你似第一次入嚟咋喔~~以後要多多入嚟吹下水!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 toyo88 於 2008-5-29 01:42 PM 發表
囡囡~哥哥黎睇你喇~~:onion14:
:014: 靓仔叔叔,你咁好嚟睇我嘅???
[quote]原帖由 bmoon1977 於 2008-5-29 02:14 PM 發表
:014: 你好似好啩住我甘喔!!!我冇嚟两日皆~~
原帖由 armanraarmanra 於 2008-5-30 03:54 AM 發表
初黎步到, 大家好!~ :onion14:
你好啊!以後要多多入嚟吹水~~~
原帖由 acm9146 於 2008-5-30 06:58 PM 發表
各位都好:onion05: :onion05: :onion05: :onion14: :onion14:
你好啊!!得闲都可以入嚟,饮杯茶抖下嘎!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-30 11:57 AM 發表

哈。。哈。。你好喎。。
废皇哥哥,你唔好趁我唔起度講我坏話喔!
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-31 02:03 PM 發表
细瞄。。
:014: 大哥哥,你今日咁得闲嘅???

回復 #1044 ckhooi74 的帖子

我好得闲喔!!!

回復 #1046 ckhooi74 的帖子

我一向星期六日都休息嘎啦!!
原帖由 rita77 於 2008-5-31 03:09 PM 發表
下午好。。:onion14: 饮左茶未?
:014: 晚饭都吃完啦!你今日吃左未啊???
原帖由 bmoon1977 於 2008-5-31 03:16 PM 發表
是呀喵喵... 两天没看到你,你星期6不用做真好。
:019: 果两日,上唔到啊!!星期六日当然系休息嘎啦!你无得休既咩?
原帖由 walala 於 2008-5-31 03:16 PM 發表
:014: 来喵喵场。。。:onion05: :onion05:
LA LA ,你终于出现啦!!你真系知我几时起度过喔!!
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-31 06:13 PM 發表
:onion05: :onion05: 囡囡 ,我来拿
:014: 馨馨~~~~你返黎啦!!我唔知点解,好似几日无见你甘既??
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-31 10:09 PM 發表

你。。你。。你咁样看我。。。我会做野给你看。。
我不嬲都系甘睇你嘎啦!你成日都讲我坏话~~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-1 03:23 PM 發表

囡囡,我屋企network有问题,上唔到网,而且唔舒服,放工返屋企一时好累啦,妹妹弟弟用电脑,所以
馨馨,你好惨啊!!唔緊要,我锡番啦!:014: