返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-1 10:46 PM 發表

哈。。哈。。。讲坏话我就唔会喇。。我只是会讲真话。。。
:onion31: :onion31: 你仲起度狡辩~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 walala 於 2008-6-1 10:50 PM 發表
:onion05: 路过喵喵的地盘。。。。
LA LA,好乖喔!!!:014:

得闲就入嚟我地盘睬下场~
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-2 05:22 AM 發表
喵喵好嗎~~~好掛住你319926
我好好啊! 做咩咁啩住我啊??
原帖由 toyo88 於 2008-6-2 08:04 AM 發表
囡囡早晨:onion14:
靓仔叔叔,早晨啊!!!你今日咁乖,我请你饮杯茶~~~:onion14: :onion14:
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-2 08:20 AM 發表
各位早晨呀~~
飘飘早晨啊!!今日咁早嘅??
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-2 09:47 AM 發表

啊。。我没狡辩啊。。我对你真心架。。我对你就只会讲真话。。。
咁你幾時有講過,好聼嘅真心話,俾我聴過啊???

回復 #1076 ckhooi74 的帖子

:014: :014: 大哥哥~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-2 10:50 AM 發表

咁真话系难听架喇。。
你从来都冇講過真話喔!

回復 #1080 bmoon1977 的帖子

:014: :014: 咁你都幾好喔!工作轻松都幾羡慕啊!
:014: :014: :014: 好多谢大家甘帮我睇场啊!!!

最近我地呢边好难上到黎,所以都比较少上.

要等一段时间先得啦:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-17 11:01 PM 發表

噢。。噢。。挂到我的心肝都烂咯。。。
废皇哥哥~~~~~~~~~``我都好挂住你啊!!
原帖由 toyo88 於 2008-6-17 11:21 PM 發表

欢迎囡囡回归:014:
:014: 原来我唔起度,你都啩住我喔!

算,靓仔叔叔,你有心肝啦!:onion05:
原帖由 walala 於 2008-6-17 11:25 PM 發表
喵喵很久不见。。。。:014: :014:
:014: :014: LA LA,我都好啩住你啊!好耐冇見啦!
原帖由 bmoon1977 於 2008-6-18 02:42 AM 發表
噢... 喵喵,你回来啦。我们都很想念你...
bmoon  bmoon,我终于可以返嚟啦!
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-18 09:44 AM 發表

喵喵....好內无見335172
真係好耐冇見啦!最近好难上到嚟啊!