返回列表 回復 發帖

回復 #1160 ckhooi74 的帖子

大哥哥,講得无错啊!我今日终于可以上返岸啦
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-18 11:43 AM 發表

噢。。噢。。。喵喵。。唔讲野先。。来番个先。。
唔使咁热情啩??唔似你性格喔
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-18 11:48 AM 發表

哦。。以前我咁对你。。是。。是我为左引起你的注意嘛。。。
原来你係咁嘅人
你地做咩啊!!唔好攞我做挡箭牌
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 11:56 AM 發表

你家阵知的喇。。。咁你打算点安置我喎。。。
我可以點安置你喔!
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 12:01 PM 發表

甘你有无养狗呀??
啱啱俾咗人!靓仔叔叔,一入嚟就睬中我S穴啦
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-20 07:09 PM 發表

:onion03: :onion03: 囡囡你好耐没返来
:014: :014: 馨馨~~~~甘我依家返黎算唔算啊??
原帖由 ed_teck 於 2008-6-22 09:40 PM 發表
  25 萬.. 就來爆時記得通知我..
25萬皆!你好似多D係M喔
原帖由 vwwo 於 2008-6-23 02:55 PM 發表
踩下囡囡个场先。。。。。。。。。。。:onion05:
:014: 靓女姐姐~~~~真係好耐冇見你啦!!
靓仔叔叔,ed_teck ,kakaka1668888,你地唔使為果少少M挣過喔!

你地好似多D是,你地贡献D俾我就差唔多~
原帖由 bmoon1977 於 2008-6-24 11:32 AM 發表
喵喵... 你好吗...? 今天BMOON哥哥来看你啊...
Bmoon哥哥,你今日仲會唔會嚟探我啊
原帖由 vwwo 於 2008-6-24 02:53 PM 發表

你把口又真系几甜既啫!
:014: :014: 唔係~~~又點樣氹到你喔!!!

我係米好好呢??
原帖由 sys_kent 於 2008-6-30 09:53 AM 發表
passing by!!hello
好少見到你會起度,吹水!
原帖由 sys_kent 於 2008-6-30 10:08 AM 發表

幾好嗎.......有時入左來,不過冇人應我
冇人應你??唔係啩.

你同我講邊個咁無礼貌,唔幫我好好招呼你
原帖由 bra少 於 2008-6-30 01:14 PM 發表
每日1水身体好!
            支持下你邋...
靓仔报到~~~

咁你早就應该入嚟,支持下啦