返回列表 回復 發帖
原帖由 kei668 於 2008-6-30 01:20 PM 發表

你個頭像好誇張~~!!
:014: :014: 有幾夸张喔!!

E家個頭像够大够得意啊! 乜你唔鍾意咩??
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 toyo88 於 2008-6-30 02:30 PM 發表
呢排好小返黎啵~~
:019: 係啊!~因為.......要用软件.先可以上嚟.

你又唔去下星际!
:onion05: :onion05: 我终于返嚟啦!!!!
:onion31: :onion31: 你地班人都唔幫我撑帖~~~~~係米唔想做啦??

回復 #1248 ckhooi74 的帖子

:014: 大哥哥~~~早晨啊!

今日饮咗茶未啊??:onion14:
原帖由 CC517 於 2008-7-8 10:36 AM 發表
Hello, 早晨呀.:onion05:
:014: :014: 早晨啊!你咁早嘅??
原帖由 CC517 於 2008-7-8 10:58 AM 發表

無聊嘛.
無聊??你唔使返工嘎???
原帖由 kakaka1668888 於 2008-7-8 11:01 AM 發表
好內无見貓貓
你唔使咁热情嘎!我受唔起~~
我返嚟啦~~
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-16 06:55 PM 發表
咦.... 今天才发现喵苗的帖喔...
今日先发现~~抵打!
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-17 03:30 PM 發表
打者爱也... 爱者打多几下... 你打啦...
你似乎最近都好身痒喔!係米耐冇俾我打過唔习惯啊?

回應 Stephenlai1986 第 1269 篇文章

多谢啊!!都係你最好~

回應 rrliew 第 1272 篇文章

你好啊!

不過~~~~你好似唔係咁鍾意我嘅!
原帖由 CC517 於 2008-7-22 10:36 AM 發表
呢間生意唔多好, 咁冷清.
E家我返嚟,就唔會冷清啦~
原帖由 rrliew 於 2008-7-23 09:53 AM 發表
喵喵你好
你發 呢個頭像出嚟,好似唔係幾欢迎我囖!