返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-30 07:36 PM 發表

喵喵.... 你好吗......? 小心照顾身体啊......... 喝多点水....... 不好整天捱夜.... ok....?
我都幾好!我已经好照顾身体,不過~~~天气真係太热,令到個人,好似咩都唔想吃~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 rrliew 於 2008-7-31 06:48 AM 發表

點解無胃口吃啊!
天氣太热啦!想揾地方消消暑~
原帖由 ajiexxx 於 2008-7-31 12:37 PM 發表
楼主,你慢慢等吧。可以不可以连续帖
你咁講,我唔係好明啊!咩意思??
原帖由 password95 於 2008-8-2 02:05 PM 發表
hi 第一次post
咁你以後,要多D入嚟玩下啦!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 11:44 AM 發表
靓猫...早晨
B B!

我都唔係靓女,你唔好咁叫我啦

好易俾人误会嘎

回應 mickeybblim 第 1386 篇文章

你可以叫我做喵喵或者囡囡又或者猫囡都得嘅,因為~~~幾個論坛嘅叫法都唔一様!

咁都俾你見到?

回應 mickeybblim 第 1388 篇文章

可以啊!

不過~~~~~你得闲啊 ??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 11:59 AM 發表
现在..几得闲啊..
今日1点多才去上班...
BB,唔好意思啊!啱啱做緊嘢,关咗論坛.

听日你得闲就随时,揾我
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 02:02 PM 發表

喵喵....天气热就要和多点水,如果没胃口吃东西,就吃些水果。不过记得最重要,一定要迟1餐正餐。OK.....?
我中午吃咗包咋喔!

我都無时间去買水果吃
我起度~~~~~你地起邊啊???
E家返嚟~~
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 12:21 PM 發表

喵喵,酱迟才回来。
金金~~~~無办法,忙啊!

我E家做嘢瘦咗幾斤
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 01:35 PM 發表
做嘢都好... but 记得保重身体健康.............
當减肥囖!
BB,今日都好早啊
你地~~~~~~個個都咁有錢都要挣