返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 08:12 AM 發表
靓猫...昨晚对不起啊

我闪咗啊..不得闲
唔緊要啦!尋日我都忙緊
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 walala 於 2008-8-14 11:59 AM 發表
你也换招牌了。。。

我来撑你场
LA LA多谢你啊!!

以後你要多D嚟捧场
好辛苦  好辛苦

點解嚄嚄牙痛都咁辛苦,仲要返工

尋晚就算食咗止痛药都訓唔到覺,好想S啊
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-14 12:07 PM 發表

细瞄呢排咁少上黎呢度咗。。
你又點會记得我呢!

有异性無人性啊
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-14 12:14 PM 發表

我无啊。。 系你少上黎咋嘛。。
仲話無!次次上嚟叫你,都無應我仲好講
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-14 12:20 PM 發表

有吗。? 我要应你嚄。。可能有时系我行开咗或miss咗睇到呱。。
邊度!我两只眼都望唔到啊

嬲你
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 01:20 PM 發表

休息下啦...去看牙医是最好的解决方法
其實係我热氣啊!係牙肉痛,最近食好多燥热嘅嘢,又訓得少
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-14 02:36 PM 發表

係呀, 牙痛慘過大病...快D睇牙E啦~
我上年就係第一次牙痛,就係食咗鹿肉啊!果时我痛到喊,完全訓唔到

今年只要热氣就牙痛啦!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-15 12:01 PM 發表
靓猫.. 牙仲痛紧啊
係啊!所以今日無返公司,在屋企做嘢囖!
今日返嚟啦~~~

尋日俾老细压榨完之後,好想喊

但係……最终都忍住泪水無喊,好辛苦

回應 Geai 第 1549 篇文章

好少見你起度吹水喔!

回應 Geai 第 1551 篇文章

有D唔明!
原帖由 rrliew 於 2008-8-26 10:44 AM 發表
喵喵囡囡
見到我返嚟,使唔使咁嘅态度!!!
原帖由 Geai 於 2008-8-26 11:00 AM 發表
GZ = ?
GZ=Guang Zhou

因為你用咗簡体英文我唔係好識睇!

最主要係~我係英文白痴
原帖由 rrliew 於 2008-8-26 11:07 AM 發表

G=GO
Z=SLEEP
你係咪身痒,未俾我火過