返回列表 回復 發帖
黎玩下先
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-14 10:06 PM 發表
捉住你啦 夜D走
你想人地几夜走皆!
我黎啦~~~公司上唔到网啊
原帖由 raytian 於 2008-10-16 10:06 PM 發表

457168你来啦~~
系啊!!!公司上唔到网,我连做都做唔到野
原帖由 raytian 於 2008-10-16 10:09 PM 發表

在公司上网,,老板不会骂吗??
我们在公司不可以的''
我既WORK要上网嘎~

一向我地都可以上网

回應 mickeybblim 第 1645 篇文章

BB~~~最近我好烦,所以无上黎

公司今个月又无粮出,好烦好烦

回應 mickeybblim 第 1647 篇文章

我都未有甘快结婚~ 有少少想后悔

真系无粮出,E家系烦烦烦

回應 cammy8080 第 1649 篇文章

cammy  cammy,你甘得闲既?

回應 cammy8080 第 1651 篇文章

你係邊個國家嘎???2點幾

回應 cammy8080 第 1653 篇文章

我係CHINA嘎~~怪唔知你咁得闲啦!
咁我以後要多D揾你倾计先得!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-24 06:07 PM 發表
好呀!!你嚟我咪入嚟咯
cammy cammy
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 10:55 PM 發表

结咗婚就无得后悔架...

你是不是发觉他不好啊
佢唔係我心目中嘅理想對象。唉~~~~~算,唔想講呢D
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-27 10:06 PM 發表
无理由,你想同他过一世人架..

可能结咗婚,关系会维持好好...
算啦!我都唔想提咯

回應 mickeybblim 第 1665 篇文章

绝对有啦!我已经将今日既WORK做完~