返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-21 10:38 PM 發表
你有无份中招啊
中到应一应
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
我黎啦~~~你地边个起度啊??
原帖由 sunshine-1990 於 2008-11-25 12:56 AM 發表
我系度啊 哈佬 我叫sunshine  
你甘夜既??你都唔使训?

回應 sunshine-1990 第 1834 篇文章

我就反正听日都失业啦~~夜训少少都无所谓咯
原帖由 rrliew 於 2008-11-25 01:26 AM 發表

喵喵
RR甘得闲既???
原帖由 rrliew 於 2008-11-25 01:37 AM 發表

today off
甘好!!!我E家就日日today off啦

回應 rrliew 第 1840 篇文章

你都唔使讲到甘白嘎~~

我好伤心嘎
我黎啦~~~

回應 rrliew 第 1844 篇文章

未啊!我啱先睇紧碟~~~~不过就训咖啦
原帖由 boy12 於 2008-11-26 05:08 AM 發表
Hello 喵喵
你咁早叫我,當然已经訓咗啦!!
原帖由 rrliew 於 2008-11-26 07:34 AM 發表
hello boyboy
睇鬼馬小精灵啊

回應 rrliew 第 1853 篇文章

好好睇啊~~不過~~~~~我想睇蝙蝠侠多D咯

回應 rrliew 第 1855 篇文章

但系睇唔到啊~~只碟有问题,我要罗翻去换
我嚟蒲啦~~

回應 mickeybblim 第 1858 篇文章