返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-8 09:24 PM 發表
噢。。。好耐没车你了。。喵喵。。
真係好耐冇啦~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 toyo88 於 2009-1-8 09:25 PM 發表

Z系温到工做未呀??? 唉.....呢个时势真系.........
揾到啦!不過返工就唔可以上網~~~~好唔习惯呀!
大家都咁啩住我~~~~太開心啦!

因為某些原因,我地公司係无得上網咖

回應 rrliew 第 1927 篇文章

就係一個字,惨囖!

我轉咗新公司,係無得上網咖
我返嚟啦~~~~
原帖由 lhy92725 於 2009-2-21 03:51 PM 發表
呢度又有猫玩
乜~~~~~~~~你想玩我咩???

回應 mickeybblim 第 1932 篇文章

有冇搞错!难得我上嚟一次,佢地個個都唔見人~

回應 mickeybblim 第 1935 篇文章

佢地個個都有异性,冇人性啦~~
原帖由 lhy92725 於 2009-2-21 04:43 PM 發表

我都系猫
咁呢度咪好多只猫囖!!

咁你點称呼呢???
原帖由 malsss 於 2009-2-21 04:59 PM 發表
原来这里也有金楼可抢....
你都想抢???但係~~~~~要有恒心喔
原帖由 @WKTAN@ 於 2009-2-21 07:07 PM 發表
多只猫哦。。。。
你都係猫????
原帖由 lhy92725 於 2009-2-21 05:45 PM 發表
估计猫性就有,人性就无咩啦
啊???甘距地个个都漏低我呢只猫,无晒人性
原帖由 喵喵囡囡 於 2009-2-21 07:05 PM 發表
咁呢度咪好多只猫囖!!
咁你點称呼呢???
我叫喵喵啊!你以后可以甘叫我
顶返上去先~~~我要返黎玩下!
点解你今日甘得闲既???