返回列表 回復 發帖
我返嚟啦!!!最近真喺好少上嚟啊~~以后會多D嘎啦~~~你地放心~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
1979# rrliew

rrliew ~~~~~~好耐冇見到你啦!
1981# ~嘉~

你仲會记得我呢個爱人嘅咩???
1983# ~嘉~

你講,你幾耐無搵我啦! 连個電話都冇俾人,咁叫有我咩

我啱落班返屋企咋
1985# ~嘉~

無俾你咩?? 係你少上MSN皆!

咁就一定要俾你啦
1986# ~嘉~

银行交换所啊! 简直唔係人做嘎~~

E家算少啦。年尾,年终结算就惨
我又返嚟啦~~最近封網,我好难得先上到嚟咋!

好啩住你哋啊!!

我好想发泄下~~~
我唔知啊~~

個心好乱好乱!!
因咩事甘乱啊
lhy92725 發表於 2009-11-8 10:14 AM
因爲失恋~~~~因爲佢做出D對我唔住嘅嘢~~~~所以~~~~我好乱!!
喵喵
rrliew 發表於 2009-11-8 10:36 AM
RR,我啩住你啊~~~
我都好 啩住你啊。。你又話比我msn  ?
rrliew 發表於 2009-11-8 10:50 AM
我冇俾你咩???

[email protected]
入离踩下场先~
bra少 發表於 2009-11-8 10:51 AM
欢迎光临!!
我用5到引用啊~
bra少 發表於 2009-11-8 10:58 AM
摆明様衰~~~
喵喵囡囡 你失恋啊?
what a pity~
bra少 發表於 2009-11-8 10:59 AM
我好伤心~~
悟使伤心,过去佐嘅由佢过去咯
lhy92725 發表於 2009-11-8 11:12 AM
我真係唔谂都要谂嘎啦~~