返回列表 回復 發帖
猫~~早晨!今日继续喺屋企發霉~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
但係~~~我今晚要喺屋企食饭,我個F叫我出去都冇出!

等阵仲要煮饭添!
蒜蓉鸡翅,五柳蛋,蒜蓉抄生菜,梅菜肉饼囖!!
小餸一餐皆!!人人都識煮嘎
其實我都好懶嘎!!我識煮,不過好多時都懶煮皆~~
good evening  喵喵我又入嚟打招呼了
小飛機 發表於 2009-11-29 10:28 PM
機機~~~~~

你今晚食咩餸???
morning 喵喵 我琴晚食西芹雞柳, 蒸鯇魚, 西洋菜湯 有魚有肉有湯, 有骨落地 喵喵都係自己一個人住啊?
小飛機 發表於 2009-11-30 09:50 AM
我唔係啊!不過有時屋企人唔得閒咪我煮囖~~
就玩一王二后喇.......
toyo88 發表於 2009-11-30 01:58 PM
靚仔叔叔~~~~你係咪想搞衰我個場啊???
咁都唔飽咩? 哈哈, 我今晚食芙蓉旦飯
小飛機 發表於 2009-11-30 09:49 PM
機機~~~~我返嚟啦!!
喵喵, 攰唔攰呀?
小飛機 發表於 2009-11-30 09:59 PM
好攰啊!!今日真係好辛苦,果D姊妹咩多唔識~~~ 仲要話D嘢俾佢哋知!
佢地做過一次, 下次就識架la
小飛機 發表於 2009-11-30 11:31 PM
佢哋有D之前已經做過,都唔記得 我真係暈低~~~
噢! 咁就慘得.... 好彩有你係度提佢地咋
小飛機 發表於 2009-11-30 11:36 PM
但係咩都要我開頭先,有D唔好意思~~~~搞到我出曬風頭
it doesn't matter. 可能咁樣已經吸引左異性, 不過未行動咋
小飛機 發表於 2009-12-1 12:11 AM
我都想啊!! 但係都冇異性攞我電話~~~
猫入黎望望
lhy92725 發表於 2009-12-1 10:49 AM
貓貓~~~今日都好早啊!!
我 今個星期上早班啊!!!哈哈~~~