返回列表 回復 發帖

回復 #126 Rivaldo 的帖子

:019: 但系我公司得普洱同桂花差咋喔~~~~~~~

甘你仲要唔要???

:onion14: :onion14: :onion14:

回復 #127 kelvinkklu 的帖子

多谢多谢~~~~~~
:onion05:
你要多D入黎同我吹水啦~~~~~

回復 #130 Rivaldo 的帖子

:onion05: :onion05: 米就系公司咯
计算机公司咯
:onion14: :onion14: 靓仔叔叔~~~

你又想饮啊???
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-29 01:38 AM 發表
我来了。:onion05:
你都好迟喔~~~``

等你救我~~~~~~~都唔知要等何年何月啊
原帖由 toyo88 於 2008-3-29 03:57 PM 發表
............入黎睇下囡囡
:014: 靓仔叔叔,今日甘得闲探我啊~~~~~~~~~~~`

回復 #139 Stephenlai1986 的帖子

我系话,如果等你救人啊~~~~~~`:024:

回復 #142 toyo88 的帖子

早放工?????

:onion05: :onion05: 你系边度嘎????

回復 #144 toyo88 的帖子

我记得我地既时候相差无几多咋喔~~~~~~``

依家先放工????

回復 #146 toyo88 的帖子

哦~~~~~~甘我明啦~~

:014: 今日都要返工??星期六喔!!
我系星期六日休息嘎~~~~~~~~``

系米好羡慕呢~~~
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-30 03:01 PM 發表
最近电脑坏了。。。:019:
而且常常有打雷。
不过我会常来得。
你系先好讲啊~~~

:024: 唔系~~~废你嘎~~~
原帖由 toyo88 於 2008-3-30 03:37 PM 發表
囡囡呢???:onion14:
:onion05: :onion05: 我起度啊~~~靓仔叔叔甘得闲入黎既???
原帖由 peter821010 於 2008-3-31 12:43 PM 發表

歡迎,歡迎.很高興認識妳.
我都系甘话,你要成日入黎玩啊~~~~