返回列表 回復 發帖
豐胸喔~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
我无落奶喔,落佐瘦肉,润下
lhy92725 發表於 2009-12-5 10:36 PM
唔一定要落奶先至補奶咖!
蘋果湯都好潤嘎!你煲過未??
好!
貓貓早晨!!!
我嚟啦~~~
喵喵, 去左冰樹?
小飛機 發表於 2009-12-6 10:40 PM
同個F出去傾計囖!傾到我哋都唔捨得走~
我琴晚都係呀, 有fd 唔開心, 幾個人傾偈, 時間過得好快
小飛機 發表於 2009-12-6 11:05 PM
係啊!佢真係好唔開心,而且佢好亂好亂,要人幫佢分析問題~~
同朋友倾下计几好
lhy92725 發表於 2009-12-6 11:06 PM
我都覺得幾好!佢好唔開心~
呢個時候就係愛揮友誼力量嘅時候
小飛機 發表於 2009-12-6 11:21 PM
冇錯!係要安慰,分析,但係~~~~佢真係俾人扼囖!
俾人呃, 好唔開心囖....
小飛機 發表於 2009-12-6 11:33 PM
好彩今日同佢分析過皆!唔係佢成日都會好唔舒服~~~
今個星期我要上夜班~~~~一係就中午見我,一係就要點幾,兩點先見我蒲頭
好啩住你哋啊!!!可惜要上夜班
good morning 喵喵 下星期咪返早班囖
小飛機 發表於 2009-12-9 09:59 AM
係啊!機機~~~~ 成日都見你唔到啦
喵喵早晨,要休息够先好喔
lhy92725 發表於 2009-12-9 11:58 AM
有時俾人吵醒咗,就唔想訓啦!