返回列表 回復 發帖
喵喵我好5開心
~嘉~ 發表於 2009-12-20 12:17 AM
嘉嘉 你咩事啊???MSN講好冇??
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
是伸出關懷之手的時候了 847172
小飛機 發表於 2009-12-20 12:23 AM
咁都得~~
快快安慰嘉嘉啦, 我訓先了, good night 喵喵
小飛機 發表於 2009-12-20 12:31 AM
因為...
~嘉~ 發表於 2009-12-20 12:40 AM
因爲咩啊???唔好吞吞吐吐,好冇?
因爲...所以...
~嘉~ 發表於 2009-12-20 01:00 AM
嘉嘉~~~~ 究竟係咩啊??你係咪唔想講我知先??
都見5到我既.......
oscarcola 發表於 2009-12-20 02:02 AM
我幾時有喔!!
hjiayoujiayou
langce 發表於 2009-12-20 03:54 PM
欢迎你入嚟啊!

我叫喵喵,你呢?
唔... 唔... 原來咁樣... 哦... 唔好唔開心喇嘉嘉
小飛機 發表於 2009-12-20 10:18 PM
你又知佢因咩事唔開心???你神嚟嘎!
時時都有......
oscarcola 發表於 2009-12-21 12:25 AM
人哋都冇~~~你又冤枉我!!
good evening 喵喵
小飛機 發表於 2009-12-21 11:19 PM
機機,我返到嚟,已經唔見曬D人啦!!
hello 喵喵 我琴晚早訓左
小飛機 發表於 2009-12-22 06:57 PM
唔等我就訓咗,你有冇人性D呢???
送個是但禮物比你要5要?
1,2,3要邊個

~嘉~ 發表於 2009-12-22 09:01 PM
嘉嘉愛人,你都終於記得我啦!

可唔可以貪心D??三個都要啊??
悟记得入黎探下喵喵添
lhy92725 發表於 2009-12-22 09:27 PM
貓貓已經唔記得咗我啦! 我好傷心啊
每個賬號只可佩戴一(1)枚勳章
~嘉~ 發表於 2009-12-23 03:53 AM
咁你送邊個俾我,就要邉個啦! 因爲我覺得只只都幾好睇~
我攰吖ma 入嚟寫d 留言俾你都算係咁啦
小飛機 發表於 2009-12-23 09:56 AM
你E家咩態度?? 講到你好唔想留意俾我咁