返回列表 回復 發帖
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-31 10:18 PM 發表
来坐坐。:onion18:
要好好招待哦!
甘你以后要好好地甘帮我招呼客人啦~~~~

:onion31: 唔系无洋葱头啊~~~
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-3 07:55 AM 發表
帮喵喵囡囡打扫下。:onion05:
净系打扫甘简单???

:onion31: 仲有好多野做过喔~~~~
原帖由 5567977 於 2008-4-3 09:06 AM 發表
好直            夺 地
你咩事啊????
完全唔明~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-4 04:14 PM 發表

仲有咩野要做??
:onion31: 你甘聪明,一定林到既

好容易就会估到嘎啦!
原帖由 seansky 於 2008-4-5 04:04 PM 發表
hello guys      :014:    nice to meet u all   :014:
多多指教
:014: 大家甘话~~~以后你要多D入黎吹水啊~

回復 #167 Stephenlai1986 的帖子

:024: 依家系米玩下刀仔犯法~~~

:014: 人地好斯文、温柔嘎~~~~
:onion31: 你依家系米好唔满意我对其他人甘斯文、温柔啊???

你笑咩皆~

回復 #180 vwwo 的帖子

靓女姐姐~~~~~~:014: 我终于入到黎,见你啦!!!!

回復 #188 kokjong 的帖子

靓仔~~~~~~

你有咩指教啊???
原帖由 ong1323 於 2008-4-10 01:01 AM 發表
来一起吹水的就是朋友
既然系甘,你就要成日入黎吹水啦~

回復 #190 kokjong 的帖子

你甘都得啊????
儿童不宜????你唔好以为我唔识英文喔
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 02:44 PM 發表

点解??
之前你又轮到你入唔到啊??
:019: 我都唔知咩回事啊~~

依家都唔系成日入到黎,一时时既~~
原帖由 toyo88 於 2008-4-12 09:56 PM 發表
囡囡~你都好耐没返黎喇~~~:onion14:
:014: 靓仔叔叔,人地都好挂住你啊!

前排成日入唔到黎,最近都系又时入到,又时入唔到~

唔通连个天都玩我~~~
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-12 10:08 PM 發表
yaya... sit here and waiting for 喵喵囡囡:onion18:
:onion05: :onion05: 我返黎啦~~

你唔使再等~~