返回列表 回復 發帖
good morning 喵喵 冇見喵喵好耐了
小飛機 發表於 2010-1-11 10:06 AM
我返嚟啦!! 機機,真係啩住人哋ga
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
哦..........
oscarcola 發表於 2010-1-10 01:45 AM
咁嬲做咩je!
機機~~~~人哋好啩住你啊!!
哦..........5使 啩住我la.....
oscarcola 發表於 2010-1-21 01:11 AM
要嘅要嘅 人哋最啩住你la!!!
good morning喵喵 880351我都好好好掛住你呀 你果邊d 網絡點呀? 好番未?
小飛機 發表於 2010-1-21 09:45 AM
機機~~~我呢邊網絡好返la!!唔係我都唔會入到嚟~~~好慘!!
係咪架.....
oscarcola 發表於 2010-1-22 02:34 AM
e+係有人唔掛住我je
good morning 喵喵
小飛機 發表於 2010-1-23 09:35 AM
機機~~~~ 成日係你最啩住我ga!!! 最近心情好差~~~
good,must support support
plaxio07 發表於 2010-1-23 08:14 PM
plxio~~~歡迎你多D入嚟玩!!
蝦佬~~喵喵..
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-23 10:31 PM
撻撻~~~我好啩住你!!你好耐都冇入嚟la!
good evening 喵喵 883821咩事咁唔開心呀?883823
小飛機 發表於 2010-1-23 10:43 PM
唉~~~ 煩人嘅事,不過已經冇事la!同個F傾完就成個人輕鬆曬~~~ 多謝機機關心
開心啲~~~開心啲, 愁眉苦臉無意思
主任 發表於 2010-1-24 07:08 PM
你睇~~~~我幾開心!!我已經冇咩事la!多謝你哋關心
喵~~~~~
oscarcola 發表於 2010-1-25 03:08 AM
你做咩成日咁遲先上嚟ga~~冇我心嘅
喵喵,不可以伤心

因为你有我们
mickeybblim 發表於 2010-1-25 12:38 PM
我唔傷心la~~~睇透!! bb~~~你對我好最
hello 喵喵
小飛機 發表於 2010-1-25 02:08 PM
機機~~~ 今晚又見到你!!
good evening 喵~~~喵~~~889556
小飛機 發表於 2010-1-29 07:58 PM
我返到嚟la 今日心情好down!!唔知點解~~~~~~