返回列表 回復 發帖
我掛左喵喵係身度啦
小飛機 發表於 2010-2-17 10:44 PM
有幾啩吖??咁我點解悟覺嘅??
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
good.morning喵喵907549好掛住囖~~~成日都掛住你,掛到你習慣晒,你緊係唔覺得啦 呢d叫身在福中不知福呀
小飛機 發表於 2010-2-18 09:40 AM
咩叫身在福中不知福吖???你都會啩我掛到習慣曬??點解我見唔到你啩住我嘅?
good.evening喵喵908954我又掛住你啦
小飛機 發表於 2010-2-20 11:33 PM
機機~~~我返嚟啦! 我都好啩住你
喵喵~~~做咩而家咁耐都唔上嚟呀?
小飛機 發表於 2010-2-26 10:07 AM
機機~ 前幾日我做嘢通宵~~忙到人都暈陀陀
喵喵~~~唔好捱壞...明天假期可以多d休息呢
小飛機 發表於 2010-2-26 10:49 PM
我都係咁話, 終於可以休息la!最近我真係好殘好弱
休息足夠~~~人都自然靚靚
小飛機 發表於 2010-2-26 11:15 PM
我都想吖~~陣間就去訓個靚覺
機機~~~我終於返到嚟la!
hello 喵喵 你好耐冇上嚟喇
小飛機 發表於 2010-4-1 08:54 PM
係轉咗伺服器我唔知,所以咪冇上Lo 你有冇啩住我吖
我緊係掛住喵喵喇
小飛機 發表於 2010-4-2 11:01 PM
我都好啩住機機!!最近真係好辛苦吖
hello喵喵
小飛機 發表於 2010-4-10 08:51 PM
機機 我返嚟la!!你最近點吖?
出現la死嘢?
~嘉~ 發表於 2010-4-10 09:02 PM
你有啩住我嘅咩? 你成日都唔知去邊度界女
我忙到屎囖
小飛機 發表於 2010-4-10 09:14 PM
咩事咁忙吖 唔通~~~~~~
呢排去左賭
有冇興趣?
~嘉~ 發表於 2010-4-10 09:24 PM