返回列表 回復 發帖
知你唔開心  ..好耐冇見你..近來好嗎?
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-12 12:13 AM
近來都幾好嘅~~~不過唔知點解就係心情唔係咁好!好似覺得有d嘢會發生一樣

撻撻又話會帶我去旅行嘅?
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
行過..........
oscarcola 發表於 2010-4-12 01:45 AM
你成日都行過嘎啦!!留言多D得唔得吖?
喵喵~~好耐見唔到妳 ...去上海睇世博好冇?
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-17 09:19 PM
撻撻~~我都好耐都見你唔到 我都好想去吖~~不過機票都好似幾貴,你請我就去囖
喵喵
最近好小見妳上嚟喎
主任 發表於 2010-4-19 11:56 PM
淫淫

我好啩住你吖! 最近比較忙,好晏先返到屋屋
mornign 喵喵
小飛機 發表於 2010-4-20 09:01 AM
機機你做咩成日唔見人嘎! 你知唔知人哋最啩住係你
嗨...........
oscarcola 發表於 2010-4-20 08:57 PM
電話都冇個,E+有人威啦
先頭食左反啱啱先訓醒je......
oscarcola 發表於 2010-4-20 11:21 PM
様様都係你講曬啦!唔睬你吖
打左針都cut到cc下.......
oscarcola 發表於 2010-4-20 11:23 PM
覺豬~~
唉...........
oscarcola 發表於 2010-4-20 11:35 PM
挨咩吖?? 最多人哋錫返la
啍......
oscarcola 發表於 2010-4-22 02:00 AM
咩態度呀你!得啦
morning 喵喵
小飛機 發表於 2010-4-22 09:08 AM
機機 你成日都咁遲先覆嘎! 都見你唔到
喵喵~~~我都成日見你唔到呵
小飛機 發表於 2010-4-22 10:06 PM
機機 你究竟幾時先喺度
喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵~~~~~~~~~~~~~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 10:16 PM