返回列表 回復 發帖
3203# 喵喵囡囡 咁你幾時派d比我..........
康盛 發表於 2010-5-27 03:22 AM
我派D俾你???你想我派幾多俾你吖
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
貪心..........
康盛 發表於 2010-5-27 03:23 AM
女人係咁貪心嘎啦!你都知嘎
1萬幾千分咁囉.......
康盛 發表於 2010-5-27 03:26 AM
好~~~我滿足你慾望!俾夠50萬你
3207# 喵喵囡囡 咁我都g既..........

你咁夜5訓...你5使做架.........?
康盛 發表於 2010-5-27 03:28 AM
要呀!不過我上夜班,就覺豬嘎啦
我哋都喺度
2個人點吹300帖........
康盛 發表於 2010-5-27 04:03 AM
等多幾日就得嘎啦
3221# 喵喵囡囡

咁你幾点去訓...?
康盛 發表於 2010-5-27 04:08 AM
差唔多啦!
E+有啦!
唔覺既!
pangck 發表於 2010-5-28 01:49 AM
你真係身癢吖??
[quote]

我唔系人啰~~~
lyf2170 發表於 2010-5-28 02:11 AM [/quote

可能佢唔當你係人囖
3233# 喵喵囡囡

Mickey沖完涼喇.............
康盛 發表於 2010-5-28 02:39 AM
你使唔使咁爆吖
如果爱你的人没有按你的方式来爱你,那并不代表他没有全心全意爱你.........
康盛 發表於 2010-5-28 02:45 AM
你玩嘢吖!想亂發帖,谷3500帖??
咩亂發帖ar.....我作左好耐架........
康盛 發表於 2010-5-28 02:50 AM
你作??你啱啱先講話係copy過喔
咪係lo...."作"架嘛...........
康盛 發表於 2010-5-28 03:02 AM
你真係身癢吖!我幫下你
點幫.......
康盛 發表於 2010-5-28 03:07 AM
你話呢???