返回列表 回復 發帖
原帖由 7878 於 2008-4-13 12:23 PM 發表
近來坐坐:sleeps: :sleeps: :sleeps:
:onion31: :onion31: 你都好耐无黎坐咯喔~~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 7878 於 2008-4-13 12:35 PM 發表

最近比較忙 所以比較少上來的說

囡囡有沒有想我的說:014: :014: :014:
你地最近都系甘喔~~
我就想上都上唔到啊~
你想我讲乜!!
原帖由 7878 於 2008-4-13 12:59 PM 發表

為什麼你想上也上不了?

電腦?網路?問題?
我都想知道点解咯~~

系有时上到,有时上唔到~~烦S人啦!
原帖由 toyo88 於 2008-4-13 05:10 PM 發表

你终于都上岸喇~~
我真系终于上岸啦~~~

我开心到喊啊~

靓仔哥哥,你之前都系甘啊???
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-13 06:02 PM 發表

你总于返来了。
我终于返黎啦~

见到你地太开心!!!

回復 #214 小小星星 的帖子

大家甘话~~~

你要多D入黎吹下啦~
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-14 03:18 AM 發表

哦。。个个人都有遇到这钟问题咯。。唔止你一个。。。:019:
但系都终于俾我上到咯~~~
原帖由 yeungking 於 2008-4-14 06:41 AM 發表
咁就要睇你有幾識吹啦
呵呵!!!
甘你想吹咩啊???

上至天文,下至地理,我都识少少过喔~
:014: 我已经上左好耐咯喔~~

你见我唔到咩?
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-14 09:26 AM 發表

咁就好啦。。开心吗??
:014: 当然开心啦~甘都俾我返得上岸~~
但系你无上喔!!!

不如你重新加过我一次啦~~~

回復 #228 Stephenlai1986 的帖子

系米设置左咩啊???

人地加我都加到既~~
啊???甘神奇???不如你重新加多次啦!
唔好意思啊~~系我删左你嘎!!!

你加多一次就唔会啦!!
:019: 我怕系D烦人,所以我就顺手将你删左