返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-16 11:41 AM 發表

吓。。咁唔知我有没给你删除左呢???:019:
:014: 你就无咯~~但系~~~~~~有D人就好难讲啦~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #238 Stephenlai1986 的帖子

明白就最好啦~~

真系乖啦!!
因为我岩办完事翻到公司~~~

又准备吃饭啦~:014: :014:
已经饮紧酸奶啦~~

绝对饿唔亲啊~
阵间记得翻黎啦~~
你地~~~~~~~~~~~根本就系虾我!!

甘重要既事都可以唔记得!!:onion03: :onion03:
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-16 11:53 AM 發表

噢。。喵喵对我真系好呀。。
当然啦~~~

甘你都要对我好过喔~~~
原帖由 walala 於 2008-4-16 06:00 PM 發表
:onion05: :onion05: 。。。路过喵喵的地
lala仔都黎捧场啊~~~

你对我都几好喔~
原帖由 toyo88 於 2008-4-16 06:36 PM 發表

叫囡囡好d.....因为喵喵有两个~~
靓仔叔叔~~~~~~你都黎左啊!!

几时得闲黎坐下,饮下茶先走啊???
废皇哥哥~~~~~~~你今日都黎捧场啊!

回復 #256 7878 的帖子

:014: :014: 你问距地啦~~

距地都知道起边度见到我张相既!!!:onion05: :onion05:
啊????无可能嘎!!

你再试下啦!依家应该可以嘎啦~~

回復 #261 威仔89 的帖子

:014: :014: 你好啊~~~你要多D入黎吹水啦!!
原帖由 walala 於 2008-4-17 03:26 PM 發表
:onion05: :onion05: 。。。。再次路过
:024: 你成日路过~~~坐多阵饮杯茶都得挂!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-17 03:35 PM 發表
喵喵不是靓女吗?
:014: :014: :014:
大哥哥又黎左啦~~

饮杯茶先走啦~~~