返回列表 回復 發帖
你想饮咩茶先???:014: :014:
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
:onion05: :onion05: 但系茶都有好多种过喔~~

普洱等等嘎~~

:onion14: :onion14:

回復 #273 威仔89 的帖子

:019: 年龄系女人既秘密喔~~

你仲想知???
原帖由 toyo88 於 2008-4-17 05:01 PM 發表

功夫茶
你又黎饮茶啊!!靓仔叔叔~`:014:

我地岩岩先讲起你喔!!!

知道你既人有赏金嘎~~
原帖由 toyo88 於 2008-4-17 05:14 PM 發表

吓~!!我缉犯左咩!!!
当然啦!你失踪左甘耐,个个都通缉你嘎啦!!!

我要返去罗赏金先~~~
原帖由 toyo88 於 2008-4-17 05:41 PM 發表

好多野做既嘛..................
我完全唔觉得你会多野做过喔!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-17 05:58 PM 發表
喵喵今年18++
:024: :024: :024:
俾多次机会你~~~你讲我既年龄几多话???

呢位同学,你好似唔知咩叫痛喔!!
甘我就帮你知道下,咩叫痛啊!
原帖由 威仔89 於 2008-4-18 03:24 PM 發表
喵喵在吗?????
:onion05: :onion05: 我起度啊!!你稳我啊???
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-18 03:43 PM 發表
喵喵囡囡,我又来踩场啦!
不过这里一直打雷。唔知会晤会被雷劈。
:024: 你甘晏先赶到过黎嘎!!!

等都等甘耐~~
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 04:23 PM 發表

喵喵好靚女駕....

輝哥哥有無睇過??.
唔好赞我啦!我害羞嘎!!!

你好似叫汶汶喔!我可晤可以甘叫你啊???:014:

回復 #321 ckhooi74 的帖子

唔通你都想我甘对你??
原帖由 toyo88 於 2008-4-18 05:11 PM 發表

你又点会知呀,,,,,,,,,,,,,,,
因为之前你都好得闲啊!!
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 05:12 PM 發表

:014:當然可以喇....
我又多个朋友啦!!

但系汶汶都好靓女嘎!!