返回列表 回復 發帖
不如點大佬搞點 tup 如花
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
大佬為我們捐軀吧
為了我們性福 ﹐ 請起筷吧
各位 好不好 ?
Nicnic 大佬 為我們捐軀吧 !
為了我們性福 ﹐ 請起筷吧 !
我們會記念你的。
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-5 11:10 PM 發表

搞咩嘢啊?
去愛 如花
原帖由 jnc3688 於 2009-1-5 11:13 PM 發表

这样都让你想到
試文D先
原帖由 goppy 於 2009-1-5 11:14 PM 發表

又来这招??突然砌人生猪肉??
不是 ﹐ 我們做紅娘 ﹐ 媒人
如花 何在 ??
原帖由 jnc3688 於 2009-1-5 11:17 PM 發表

我们全部投票赞成你去爱最佳人选
YeaH !!
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-5 11:20 PM 發表

有什么条件先
男人一個 ﹐要吃維哥ger .
原帖由 goppy 於 2009-1-5 11:22 PM 發表

不好酱踩人家的场子,我要闪了,去

good nite ~~mickey
Good night ~
咁久了 ﹐ 如花 ??

人黎 ﹐ 如花 何在 ??
原帖由 jnc3688 於 2009-1-5 11:25 PM 發表

我们很有心在吹水。可是主人一直不在
如果没有人来,就叫管理员把这个场子关掉
我們大家幫手旺場 jar
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-5 11:27 PM 發表

通常D咁小既case都喺D细既去做
得 。 我們推反你 ﹐ 你咪做细 羅 ﹐So 是你去做
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-5 11:28 PM 發表

我唔使食啵
對住如花 ﹐萬事起頭難 啊 。 乖啦 吃維哥啦 。 哥哥喂你啦