返回列表 回復 發帖
我是大哥﹐
pangck & jnc 是 左右護法。
nicnic 你是 小弟
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
左右護法 找到 如花咪 ?
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-5 11:34 PM 發表

咁好,你哋叫假兄踢我出帮会
No No NO , 那些是虛名來的 ﹐ U no need .
相信疑犯 已經 Offline 左
我們放過她吧 ﹐ 來日方張
Nic nic 他生氣了
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-5 11:47 PM 發表

我才没那么小气呢
我以為你生氣添
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-5 11:51 PM 發表

大家都玩玩下J,有咩好恼J?
haha we blow blow water no hard feeling
我們兄弟帮 有米啦
不過 thins month 好像沒出量 ??
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-5 11:54 PM 發表

上得黎玩就要尽兴啦
we so high ~~
原帖由 pangck 於 2009-1-5 11:55 PM 發表
我唔係兄弟帮 喎
等你羨慕下
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-5 11:56 PM 發表

出粮是没有信息的,不过你可以到积分记录看看
This time who bro pay ?
原帖由 CC517 於 2009-1-5 11:57 PM 發表
Hello & Good night all.
Hi cat
原帖由 pangck 於 2009-1-5 11:58 PM 發表
羨慕乜野
老闆有米