返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2009-1-6 01:54 PM 發表

我期待。。。
同你見面 你會不會吃左我kar ??
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 qqbubu 於 2009-1-6 01:55 PM 發表
闪啦!开工先
加油 哦
原帖由 boys 於 2009-1-6 01:58 PM 發表
我來了..呵呵
Hello boys
我都開工 see u all later
原帖由 jnc3688 於 2009-1-6 02:02 PM 發表
我都要走人
再见大家
bye bye
好想訓   ﹐ 冷氣又

舊年假期又多+上又近華人新年 。 個個 都懶晒
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-6 03:42 PM 發表
炒股票?

我說是TVB元...
我今年 年頭4號 才有 1 千萬 ﹐ 銀行掉息到 0.02 , Bad luck
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-6 03:44 PM 發表
Hi  manyiu 好像好久不見了...
記得我嗎?
HI 爺爺
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-6 03:48 PM 發表
係呀..好像已經是 息到 0.02 啦...
要找多點有TVB元送的遊戲玩....

好多老世 身家宿水 ﹐邊有咁多有TVB元送的遊戲玩。  
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-6 03:49 PM 發表
Hi.....
下午茶時間
有無吃下午荼.....
今天下午 吃了瀨蝦飯+飯 ﹐ 好飽
原帖由 boys 於 2009-1-6 03:53 PM 發表
窮人一個...慘..
沒法啦。。
原帖由 boys 於 2009-1-6 04:00 PM 發表

你要資助才可以呢...
不然我就打劫
打劫最有米哪個啦
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 04:03 PM 發表

8问...
一片面包就夠飽啦 ??  D 野做完啦 ?
原帖由 boys 於 2009-1-6 04:11 PM 發表

打劫你都足夠..
D $$ 已放進銀行 話之你隊我 啦
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-6 04:14 PM 發表
我都用左............
山棻爺爺  2009-1-5 12:45 PM TVB 10000 元 功勳 9 點 積分兌換   
爺爺 你用咁多$$ ﹐ 用你的棺材本  ?