返回列表 回復 發帖
原帖由 jnc3688 於 2009-1-6 07:13 PM 發表

我玩不超过1个月
你咁勁 ger ?
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
pangck & jnc 好 ﹐ 我們又一起 搞搞震 啦
今天話題是 ( 肥 )  <------  
原帖由 pangck 於 2009-1-6 07:15 PM 發表
唔怕死呀
jnc 你不怕死 ? ?
今天話題是 ( 肥 )  <------  講健康 ﹐ 沒有色情成份 。 是健康 Talk show
原帖由 jnc3688 於 2009-1-6 07:19 PM 發表

你不是要搞搞震
No,  是健康 Talk show . Keep Fit
We r never die
原帖由 jnc3688 於 2009-1-6 07:20 PM 發表

好一个肥的如花婆婆
就幫肥的如花婆婆 keep Fit 啦
第1 ﹐ 幫肥婆婆 揍D肥油
原帖由 jnc3688 於 2009-1-6 07:23 PM 發表
不要学肥如花婆婆超过7pm吃晚餐,就不会肥。
點解 超过7pm吃晚餐,就不会肥 ??
原帖由 enjoy698869 於 2009-1-6 07:26 PM 發表
  放工返屋企
                   今晚见
今晚见  
第 2 . 起晒D 肥肉 。 做 叉燒 or 叉燒包 。

夠晒環保

我們支持環保
愛撫地球

原帖由 pangck 於 2009-1-6 07:33 PM 發表
味道又如何呢
一流 ﹐ 多水多x
原帖由 jnc3688 於 2009-1-6 07:34 PM 發表
又可以用来做BODY LOTION。
good idea ~