返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2009-1-6 10:00 PM 發表

WHO
The only female in the chat room
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 10:05 PM 發表

刚刚好
你的胃超大喔 ﹐ 不夠放吧
原帖由 CC517 於 2009-1-6 10:07 PM 發表

SHE, TOO THIN, LIKE MALAYSIA CHICKEN
how come u know ?? you saw her b4 ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 10:08 PM 發表

是你定是我啊...
五百步笑一百步 ﹐ 半斤八兩 。 U & Me  , we r same same
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 10:13 PM 發表

口讲无凭啊 post张你的相来看看..是不是瘦啦
原來你想看 Jnc 的囉相
各位同學 ﹐ 學新字啦

密實姑娘假正經
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 10:18 PM 發表

意思是...你都是肥佬咯
我認我是肥佬 ﹐ 不過是 cute cute 肥佬 . 最起碼我娶到老婆
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 10:22 PM 發表

我不想架
密實姑娘假正經  . 請問點解 ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 10:24 PM 發表

放相吗..等我叫靓姐出现先   
Quick quick la.. 在 dum ball 鐘 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 10:25 PM 發表

恭喜晒啊....
多謝 。 原來你都是 人一族
原帖由 vwwo 於 2009-1-6 10:27 PM 發表

你想 dum  咩 ball 啊??
dum   ball 鐘 mean is 浪費事間 。 HK 話
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 10:33 PM 發表

我是靓婆婆
你又扮野
原帖由 pangck 於 2009-1-6 10:34 PM 發表
你後肥如花老太婆
Yeah !!
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 10:38 PM 發表

读书少就可以动手打婆婆架
他在打小人啊 ﹐ 看清楚D啦 ﹐你有老花
原帖由 vwwo 於 2009-1-6 10:39 PM 發表

边个?
靓姐 你好