返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 10:40 PM 發表

你都在玩野啊
起起玩啦
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 10:43 PM 發表

jnc3688先..跟住到

pangck..&comfit8   
好 Yeah
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 10:44 PM 發表

你眼就花..没见到我戴咗老花眼镜架  
咁都被你入到位
Is me
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Sorry 我 post wrong pic   , This is me

我以放了啊 不過我老婆要我打格子

我在馬六甲 的 cowboyz town 影的
原帖由 jnc3688 於 2009-1-6 10:59 PM 發表
给你看我的照片,绝对没有骗人
你都好型
我們都放了 公平一點啊
原帖由 vwwo 於 2009-1-6 11:04 PM 發表
最后通告,再放睇唔到样既相,最少扣25分!!!
我老婆會Kill me ASAP . she is standing at my back.
原帖由 vwwo 於 2009-1-6 11:06 PM 發表

边度??
我一向大公无私,我无睇到,唔算既哦!!
靓姐 要主持公道
原帖由 vwwo 於 2009-1-6 11:10 PM 發表

唔洗惊,你地放完,佢唔放既话,我会追杀佢!
靓姐 ~ 公正嚴明

原帖由 kingworld 於 2009-1-6 11:11 PM 發表
你找錯人喇 靚姐慣左濫用職權架
咁大穫
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-6 11:16 PM 發表
你们这几个在玩火啊!
No Problem
原帖由 kingworld 於 2009-1-6 11:16 PM 發表
我幫到你架
請問點幫 ??