返回列表 回復 發帖
我和我老婆 。 勇敢一點

評分次數

• vwwo

不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 vwwo 於 2009-1-6 11:29 PM 發表
已经扣的左啦!
我以後不上來玩了 ﹐ 扣分 ﹐ 真是不公平
扣分 我 啦
UnFair
原帖由 vwwo 於 2009-1-6 11:35 PM 發表

你可以再set高D个权限,我睇到既,都会比分你!!
你想我搞到我家變 ﹐ pls go aheat

請問誰人可以接手 TVBNOW 論壇高清世界-劇集分享 » 高清綜藝節目區- 鐵甲無敵獎門人 CH - 17 ~ CH - 34  720P MKV
小弟已退出江湖 ﹐無心無力為 鐵甲無敵獎門人迷 更新 。
http://www1.tvboxnow.com/thread-455813-1-1.html

謝謝 。

大家好 ~ 歡迎我 退休人士嗎 ?
原帖由 jnc3688 於 2009-1-8 01:06 AM 發表

你回来啦
我过档了
不来这里
O go where ?
我上來練打字
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 01:08 AM 發表
欢迎架....E度是老人院
多謝 ﹐ 此處不留人 ﹐亦有留人處 。
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-8 01:09 AM 發表

打到怎样啊
你看我的請辭就知道。
原帖由 jnc3688 於 2009-1-8 01:10 AM 發表

images/default/agree.gif ~~~我願等聊天室~~~(歡迎各位兄弟姊妹入嚟吹水) ...
好明天過去 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 01:12 AM 發表

相逢何必曾相识啊,不知道我UP乜
人在做 ﹐ 天在看 。
原帖由 jnc3688 於 2009-1-8 01:14 AM 發表

pang也在那边
O 是嗎 。 好啊 ﹗﹗

婆婆出滿清十大酷刑 來打你 ?
原帖由 lengzaino7 於 2009-1-8 01:16 AM 發表

看来成绩还不错吧!
謝謝