返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 12:12 PM 發表

同你讲咗啦...

http://www1.tvbnow.com/thread-403293-4162-1.html

62427楼..
看太多書 ﹐眼花 ~
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 12:16 PM 發表

分给你的话...会不会被抽10%
歡喜就好 ~ 陳雷   , 謝謝 你哦
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 12:18 PM 發表

灯线不足够
是你的房間灯线不足够﹐害到我之嘛
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 12:25 PM 發表

不好再---->>

不知道的人,以为你是少林家族
各人喜好 。 我已入空門 ﹐退出江湖 & 我已退出幫會了 。 我行我素 ﹐任逍遙 。
齋飯咪吃 ﹐ 你呢 ?  cat cat
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 12:42 PM 發表

步讲..你自己省...
你已收留了我嘛 ﹐ 當然你負責啦 。 你的房間嘛
婆婆抢金楼 是世界第一等  ﹗﹗
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 12:49 PM 發表

今日你又叫细的去买野吃啊
婆婆真是了解我的 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 12:55 PM 發表

等你去收拾..好男人
大家同房 ﹐ 誰去收拾都沒有所謂啦
原帖由 真爱难求 於 2009-1-8 12:58 PM 發表

难得今日休息食好点咯!!
食好点 ﹐ 獎勵自己 ﹗﹗
原帖由 真爱难求 於 2009-1-8 01:09 PM 發表

係啊!!都好久无食
DayOff relax time  放鬆自己。
原帖由 真爱难求 於 2009-1-8 01:14 PM 發表

傻猪仔话过俾我知啦!!
大菌吃小菌 ﹐ 哪怕哪模多 。 照吃
我放吃飯 ﹐ 祝君安好 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 03:52 PM 發表

肥如花婆婆...之前仲喊惊

E+改变接受----->>想同我,靓婆婆同房
我已看破紅塵 ﹐ 更醜ger野都見過 ﹐ 怕你至奇 。
Jnc 你來了