返回列表 回復 發帖
又多個小妖 ??
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 cooljun007 於 2009-1-8 04:52 PM 發表
黑車~~好貴架~~~
索性運去堆填區算喇~~
黑車政府出$$ ﹐ 我有交稅kar .. 用政府D$$ 。自己運去堆填區 ﹐電油貴 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 04:52 PM 發表

好重本钱啊..D hi-tech animation
收服你要下D重本钱啊
原帖由 cooljun007 於 2009-1-8 04:56 PM 發表

講得啱~~
橫掂免費,搞死多兩件,又如何~~
Yeah !! .  搞死多兩件 ﹐ 罪過 罪過 。
道高一mm  , 老妖高一CM ﹐ 好勁啊
5 Pm 收工 ﹐ 今天你咁早 ?
頂 ﹗ ﹐給個老妖 跑了 ﹐ 今晚要收服你 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 05:03 PM 發表

电影好D 我不拍连续剧太长

下次有机会演出titanic 闪........
bye-bye 晚年老妖 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-8 05:03 PM 發表

电影好D 我不拍连续剧太长

下次有机会演出titanic 闪........
下次有机会演出titanic , 你慢慢等 ﹐ 你想做肥Rose >.<   肥肉就你份 。
原帖由 jnc3688 於 2009-1-8 05:04 PM 發表

今晚要拖马过来收复肥如花老妖婆婆
好 ﹐今晚拿kar 生 來收老妖 。 今晚見 bye-bye
原帖由 cooljun007 於 2009-1-8 05:06 PM 發表
光隂飛快~~未係時候講 拜拜~~
bye-bye
jnc 你沒收工 ??
原帖由 jnc3688 於 2009-1-8 05:10 PM 發表

今晚见
好 ﹐ 今晚見 。哈哈哈
原帖由 manyiu 於 2009-1-8 05:11 PM 發表
你地收工, 我都要訓覺啦!
是啊 ﹐ 等夜D才開場 。
大家 好 ﹗ 吃飽啦 ?