返回列表 回復 發帖
原帖由 lhy92725 於 2009-1-9 10:37 AM 發表

乜叫搞搞震啊,我又搞
Welcome ^^ 歡迎你給婆婆 教壞你 ﹐Become BadMan
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
今晚 我返外家 ﹐ 老妖算你命大 ﹐ 有緣再見 。
婆婆玩失終 ?? 。 我已趕回家﹐打算陪你吹水。
各位晚安 啦  
訓醒魯 。。。 各位早晨
各位 午餐時間到了 ﹐去吃飯先
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-12 12:50 PM 發表
终于得闲啦... 肚好饿...要去吃饭啦
死野 ﹐ 終于出現啦。。 我還你為你被人賣了添
不知不覺 ﹐ 已到下午茶的時間 ﹐大家 Tea 了嗎 ?  還是想訓
不如想下 如花 個樣 包你精神
作晚 我陪老婆買內衣﹐內衣部大減價 。 人山人海 + 波圖hong 湧啊
我去沖  先 ﹐等吃飯 。

你好 cat cat
原帖由 CC517 於 2009-1-12 07:32 PM 發表

乜你是好勞工來的嗎
幫手拿東西啊   and 幫手選 color
原帖由 malsss 於 2009-1-12 08:42 PM 發表

是吗??? 还是帮手看女人????
帮手看女人 & 幫手給 $$
晚上 ﹐ 大家好
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-12 08:45 PM 發表
晚上好....
死野 ﹐ 出現啦
原帖由 malsss 於 2009-1-12 08:50 PM 發表

睇女人是头盘....俾钱是主菜.....
咪就是羅 要付出代價
原帖由 malsss 於 2009-1-12 08:53 PM 發表

应该是

不聞不問 ﹐歸隱山林 ; 我行我素 , 笑傲江湖....

好句 ﹐ 多謝你的提點 。