返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2009-1-12 10:50 PM 發表

你们啊。。三个欺负一个啊。。。
不是 ﹐ 是老妖 一個打我們三個
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 蓝云 於 2009-1-12 10:56 PM 發表
好啦。。。我都是差不多啦。。
大家晚安哦。。。

婆婆。。猫猫。。晚安哦。。。
晚安 ﹐ 下次見
大家早晨啊 ﹐ 吃了早餐 ?
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-13 11:26 AM 發表

老野( cxxxxx8)去茅厕啊
死野 又偷看我大便啊 ﹐ 你要看 Pls 講聲 ﹐ I show u
原帖由 jnc3688 於 2009-1-13 11:34 AM 發表

变态老妖日日偷看你大便
又要報警了 慘啦
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-13 11:35 AM 發表

原来你每天都在做你不爱做的事情 是时候改变啦 苦命男
今天咁有空 ?? 平時你沒有 空 wor
原帖由 jnc3688 於 2009-1-13 11:37 AM 發表

你今年報警几次
N 次了啊
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-13 11:37 AM 發表

有乜好看啊...又不是D屎是金既..偷来都无用啦.....睇都不开胃
死野 ﹐ 現在的你 講野 越來越 變態  
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-13 11:39 AM 發表

mata以为你是傻佬..关你去青山架 蒙佬
被你性騷擾 wo ,當然去 報警啦 。要驗身
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-13 11:42 AM 發表

D野..等下午做
So now u got  Hong <~~~
原帖由 jnc3688 於 2009-1-13 11:42 AM 發表

变态老妖从来没有正常过
對對 老妖从来没有正常过
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-13 11:44 AM 發表

对你地不洗客气..
你都變態 ger . 對我們有客气過 ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-13 11:46 AM 發表

你慢慢被mata验你身啦
表面沒事 ﹐ 內心就 OK 精神更加沒事 。 胃口就 no good , because for u ( 老妖 )
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-13 11:47 AM 發表

不知道你写乜...
So Now u got 空
Hi Cat cat