返回列表 回復 發帖
原帖由 jnc3688 於 2009-1-15 12:48 AM 發表

过年之前我会先打小人
Sorry 过年之前 ﹐ 打不到ger . D 神收工了
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 12:50 AM 發表

他想吃...叫你陪557649
咪陪太子讀書羅。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 12:53 AM 發表

个人的文化咯..

我是讲紧年龄
剛才看不明白嘛 。。 讀得書少 。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 12:54 AM 發表

都好既..无拉拉多咗份supper
最慘我沒吃 ﹐only eat 牙菜
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 12:55 AM 發表

你level高D..应该是个送货佬自己乱估
都是送货佬誤導我 。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 12:59 AM 發表

连粉都无吃啊
雞同粉都沒啊 。 我吃飽才出 ger
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 01:00 AM 發表
我要睡觉啦...早抖啦
Good Night
我都想訓 lu .. 晚安 各位 ~~
大家好 ﹐ 早晨 啊  
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 11:14 AM 發表

仲有2个钟
死野 ﹐ 咁快肚餓 ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 11:17 AM 發表

早晨
今天打算吃乜 ??
原帖由 lhy92725 於 2009-1-15 11:19 AM 發表
先11点多D,边有甘快有饭食啊
想到黎 就 fit fit 啦 。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 11:27 AM 發表

吃pizza
好高卡路里 啊 ﹐你不怕肥啊 ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 11:28 AM 發表

你又叫人出去打包给你啊
是啊 ﹐ save 時間 ﹐ 吹水 嘛
原帖由 lhy92725 於 2009-1-15 11:35 AM 發表

过良哥张贴到踩楼罗奖金啦
我都收了山 ﹐最多做 幫手。