返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-4 01:25 PM 發表

我HK呢度好~~~ 呀!~~~ 得11~~~16度咋......
我比較希歡 時冷 時熱的 國家 ﹐ 好 Nice     16 度 ﹐﹐ 好 i like it
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-4 01:33 PM 發表

我就like 17~25度嘅國家~~~
不冷不熱 ﹐ 溫溫地 ger 國家  。 好啊 nice
出街吃飯 ﹐

通緝犯
Wanted

mickeybblim
女性 88歲

我們太想念妳了 ﹐ 請跟我們聯絡 。

原帖由 mickeybblim 於 2009-1-4 03:32 PM 發表
啊... 你没看到我前面的回复啊

我是靓婆婆...
find 不到靓婆婆張相 ﹐ 粗粗地定住先啦 。。
last night where u go ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-4 03:38 PM 發表

不過這靓婆婆張相 是你 N 年箭影落wo , But now u totally change lao.   >.<
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-4 03:40 PM 發表

吃饭咯,跟住倾计,讲不停口咯
老野咁多野講ger , 你很夜才回 ??  // 是窩 你是哪尼人 ?
原帖由 jnc3688 於 2009-1-4 03:58 PM 發表

这张就是婆婆張相
wo Nice pic
原帖由 jnc3688 於 2009-1-4 04:07 PM 發表

很难拍到婆婆的玉照
Good Job man
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-4 04:06 PM 發表

讲我老野....

你讲给你知道....等你心思思
Sorry loh.. .  Tell me pls where u from ??  
原帖由 pangck 於 2009-1-4 04:19 PM 發表
一流啦
HI pangck , 訓醒啦 ?
原帖由 pangck 於 2009-1-4 04:26 PM 發表
係啞
吃飽咪 ?
D 人 啦 ?? 走晒 啦
原帖由 pangck 於 2009-1-4 04:36 PM 發表
而家去食野! bye
see u later