返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 11:37 AM 發表

看来你是已经是无药可救
被你教壞了啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 lhy92725 於 2009-1-15 11:38 AM 發表

你打救下佢咯
恭喜你啊
原帖由 lhy92725 於 2009-1-15 11:43 AM 發表

帮下手都好啊,仲有少少咋
好 ﹐ 在哪 ??
原帖由 lhy92725 於 2009-1-15 11:44 AM 發表

我有咩值得恭喜啊?
我以為你中 嘛
恭喜 cat cat , 我幫到你了. 中獎金
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 11:57 AM 發表

中咗返黎啊
他已中了 。。
原帖由 lhy92725 於 2009-1-15 11:59 AM 發表

真系多谢你啊
原帖由 jnc3688 於 2009-1-15 11:58 AM 發表
中什么
中獎金樓
JNC, 嘉儿 looking for u
http://www3.tvboxnow.com/viewthr ... &extra=#pid14851482

嘉儿 looking for u

原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 12:07 PM 發表

在前一页就预感你中啦
馬後炮  
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 12:08 PM 發表

呵呵..想不到有美女要找他啊
沒有人要找我ger
原帖由 jnc3688 於 2009-1-15 12:11 PM 發表

连我没有想到有人找我
你就好命啦。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 12:12 PM 發表

最多叫靓婆婆找你咯
靓婆婆找我 ﹐ 都好過沒 。。
大家好 吃飽啦 ??