返回列表 回復 發帖
吃完飯 ﹐ 咪  。 So nice ^^
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 boys 於 2009-1-15 01:36 PM 發表

hi ..cc517
吃了飯沒有
還以為沒人看見我
有啦 ﹐不過回復慢D姐 。
原帖由 CC517 於 2009-1-15 01:38 PM 發表

吸煙危害健康呀老友
我都吸煙16年了 。。 啊 難戒
原帖由 CC517 於 2009-1-15 01:42 PM 發表

一出世就吸煙.
我都33歲了  
原帖由 CC517 於 2009-1-15 01:44 PM 發表

好臭啊, 最好一支都不好吸.
不臭 。 香的嘛
原帖由 CC517 於 2009-1-15 02:05 PM 發表

Oo 還以為你是死靚仔tim.
你就死靚仔 啦 。 我老過你kar
原帖由 boys 於 2009-1-15 01:58 PM 發表

呵呵
你很久沒叫我了..
還以為沒人看到..
沒有啦 。。 我退出江湖 ﹐ 手腳有點慢
原帖由 CC517 於 2009-1-15 02:09 PM 發表

就算你沒有家族, 入來兄弟幫做靚.
賣廣告 ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 08:03 PM 發表

发觉你同你有代沟

我写"是既话" = 如果是的话 ...指你去荷兰... 意思是骗你
老野 你不是要出門 ??
大家好 ﹐ 吃飽啦 ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-15 08:05 PM 發表
夜D到啦....

闪人
是自好講。
都話我殺氣大啦  ﹐ 我一黎 老妖就走
婆婆 你好啊
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:18 AM 發表

去小白疯人馆帮手盖楼
帮手盖楼 ,盖楼到好累
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:19 AM 發表

fitfat 你好
你講我壞話 ? that day