返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:26 AM 發表

不小心就会中奖金架啦
我都加油中
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:27 AM 發表

昨晚啊..在rickyl靓哥哥度吗??

玩时玩啊;不好认真啊~~(记得oct.)
我都沒认真過 ﹐ 哈哈哈 ﹐ 你以為會认真 ?
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:31 AM 發表

加多几litle....          今晚去小白楼
好好 定到
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:32 AM 發表

其实我是不知道发生咩事啊

呵呵...我都几认真架
沒法啦 。。 玩關Online games ,想要 Honey 嘛
原帖由 lhy92725 於 2009-1-20 11:35 AM 發表

都有D,不过老细未出现,完全无心机做
Wo .. So nice
婆婆 星期六 你咪要失終 ?
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:38 AM 發表

我不演女主角,你同8怪演断背
你做埋我個份啦。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:40 AM 發表

你是找边个啊...玩petpet(宠物)要honey架咩..
我想吹水時有個Honey 嘛 。。 好好過癮kar ..

送給你啦
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:42 AM 發表

傍晚就失踪到下个星期五 记得帮我打扫 打烂野要赔钱
With your boyF go to penag ?
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:43 AM 發表

靓婆婆扮男同性恋
你得 。。 你行
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:46 AM 發表

我比较喜欢单身贵族啦...

你叫fatty做你的情人咯 (追犀利D,肉麻+口水鼻涕)
Fatty 早已嫁人 啦 。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:48 AM 發表

全家出动
come to Ipoh .. i buy u a lunch ..
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:50 AM 發表

你出演出费+替身费被我 (一百万)
你 重狼過華siew 只狗 。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:53 AM 發表

嫁给边个啊..做咩我不知道
嫁给 良哥 ﹐ last few days Happen
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 11:53 AM 發表
不在啊 仲要去pahang
金馬倫 ?? Pahang