返回列表 回復 發帖
等下 ﹐ 要同我婆 二人世界 啦 。。
夜D 靠晒你們 。
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-21 04:56 PM 發表

当我阿4...

闪啦..今晚先打算
Bye - Bye
大家 早晨 啊 ^_^
Good Morning  
婆婆 多謝你的紅包 。
年祝 5 ~ 6 我要Penang 玩 ﹐ 不會去啊
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:01 PM 發表

oppa...少少意思J..TVB30元

初2,我应该已经on the way 去pahang   

你从来没有去过penang??? 其实跟路牌行就ok..
我要去海邊的酒店 過二人世界 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:05 PM 發表

gurney hotel 顺便可以在gurney drive行下吹海风

附近有好多美物,仲可以去gurney plaza shopping
貴嗎 ??  gurney hotel 。is easy to find ?
原帖由 lhy92725 於 2009-1-22 12:06 PM 發表

甘就要落重药啦
婆婆有病 啊 ?
gurney hotel 是否靠近 parkson ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:13 PM 發表

你自己去search下...我自己都没住过那里

只是去那里shopping

你去玩without planning架
很久沒去過啦。。   This time 想去
原帖由 pizza999 於 2009-1-22 12:12 PM 發表
各位午安               
Hi 你好
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:14 PM 發表

gurney hotel旁边就是gurney plaza..parkson在里面
在彎仔角 ﹐ 我很久沒去了啊
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:15 PM 發表

pizza..

今日喉龙痛 吃不到pizza
抵死 !! 畏吃
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:16 PM 發表

oic新年其间D食物都会起价
沒法啦 ﹐ 我們想去玩嘛 。 今年你不在家過年 ??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:17 PM 發表

E次去..你可以尽情玩咯
是啊 ﹐ 過下 Small small HoneyMoon
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:28 PM 發表

enjoy...
死野 貴到死的Hotel 點 我去 >.<