返回列表 回復 發帖
原帖由 lhy92725 於 2009-1-22 12:26 PM 發表

哇,恭喜晒喔,玩得开心D啦
多謝你先
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:24 PM 發表

全家出动
咁都得 。。
原帖由 lhy92725 於 2009-1-22 12:32 PM 發表

无地方去啊
去唱K + 骨場
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 12:40 PM 發表

我不知道价钱架 应该你住gurney hotel 的话就不洗驾车去shopping

你都可以考虑住sunway hotel..附近有得shopping&美食都好多

附近有komtar(没什么人去了)& pragin mall.. ...
上網check 緊 。。   Penang Hotel
婆婆 我去這一間 Hotel  

http://www.penang-hotels.com/sandybay/

4 Star Hotel RM 280 Per night

原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 02:40 PM 發表

都好贵wor
RM 850 變 RM 280 wo . 抵啊
去飲朋友公司的收工酒 。 夜D見啦 ﹐各位 。
大家早晨啊 ^^   ﹐ 放假lu ...
原帖由 CC517 於 2009-1-23 10:36 AM 發表

明天才放.
哦 是呀 。 你上黎蛇 ﹐ 我 要出街市 買菜 ﹐ 轉頭見 啦
我返黎啦。。
原帖由 CC517 於 2009-1-23 01:05 PM 發表

有酒窩的靚仔, 你在up乜東東.
是 恭喜發財 啊
原帖由 goppy 於 2009-1-23 01:12 PM 發表

下午好,comfit...
你好 吃飽啦 ?
原帖由 goppy 於 2009-1-23 01:13 PM 發表

还没, 等下去街才吃,收工啦?
收完工 等過年 啊
原帖由 goppy 於 2009-1-23 01:16 PM 發表

好命, 我今日3.00 收。。
是啊 大家咁話啦 。。
原帖由 CC517 於 2009-1-23 01:20 PM 發表

買了什麼好料
都是D生果 & 菜 啦 。。