返回列表 回復 發帖
剛剛睡完午覺 ﹐ 彈進來 看看 。 ~
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 CC517 於 2009-1-24 05:15 PM 發表

幫手看下門口啦, 唔該
門口 好乾淨啊 ~
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-24 05:24 PM 發表

黃昏好呀....你好....
你好啊 ﹐ 恭喜發財啊  
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-24 05:27 PM 發表
快過年有無買新衣服...
有啊 早就買完 ﹐ 你呢 爺爺 ??
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-24 05:32 PM 發表
衣服我就無了...

晚一點會出街看看有咩新年物品要買..

好多人啊 ﹐ D super Market 人山人海 ~
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-24 05:37 PM 發表
你住那裡?....
怡保 ﹐同婆婆 一樣地方
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-24 05:40 PM 發表
馬來西亞....

我hk 呀....都很多人在街上...要去同人Big.....
Wa , so big .. 哈哈哈 人多車多啊 你要慢慢 big 啦。。
原帖由 pangck 於 2009-1-24 05:41 PM 發表
祝大家,一帆風順、雙龍搶豬、三羊啟泰、四季發財、五福臨門、六六大須、七星高照、八方來財、九運當頭、萬事十全十美!
咁勁啊 Pang Pang , 交詩
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-24 05:44 PM 發表
先走啦....88   祝新年快樂
OK bye-bye
吃完飯 我又彈進來看看 ~
今天 個場 冷清清啊 ~~

祝賀大家 + 婆婆 & 貓E生
恭喜發財
一帆風順
財源廣進
馬到功成
心想事成
步步高升
☆╭┐┌╮☆°.﹒
╭┘└┘└╮∴°☆°
└┐..┌┘─╮∴°
╭┴──┤牛轉 ├╮
│o o│乾坤 │●°
╰┬──╯   │ ∴°﹒

☆ ˍ|ˍ/ˍˍˍˍ/∴☆.

大家要新春快樂 ~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 CC517 於 2009-1-25 10:44 AM 發表
今晚 12:00 (即是年初一至初三) 後入來的, 婆婆留了紅包給你們, 記得到

每人一封 一人一次only
好一定到
大家 早晨 啊
還有我 Fit Fat