返回列表 回復 發帖
原帖由 lhy92725 於 2009-1-25 10:50 PM 發表
楼上两位好,无去街玩啊?
有啊 夜D去 飲茶 。
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
Pang Pang & 貓骨 吃飽啦 ??
原帖由 lhy92725 於 2009-1-25 10:55 PM 發表

家阵都好夜下了喔
我呢边好冻,都悟愿郁
哈哈哈 ﹐ HK 得 幾度 ??
原帖由 pangck 於 2009-1-25 10:57 PM 發表
十幾度
哇 好凍哦 。。
原帖由 lhy92725 於 2009-1-25 11:03 PM 發表

得八度咋
過癮啊 ﹐ 我都想有啊 。。

打邊爐 好啊 。。
原帖由 蓝云 於 2009-1-25 11:05 PM 發表
哇。。。一下子那么热闹哦。。。
之前冷清清 。
原帖由 lhy92725 於 2009-1-25 11:07 PM 發表

你果边好热啊?
我都打算听日打边炉
每天 都 32 ﹐ 34 ~ 36 度 。

好啊 貓骨 。
原帖由 蓝云 於 2009-1-25 11:09 PM 發表

开始吃饱回来哦。。。

就来吹下水啊。。。。
是啊 ﹐ 熱鬧的好 ﹐ 婆婆 最開心
各位 ﹐ 我要出去飲茶啦 。。 夜D見啦 。

祝賀 婆婆 & 貓E生
恭喜發財﹐
一帆風順﹐
財源廣進﹐
馬到功成﹐
心想事成﹐
步步高升。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
各位 我飲完茶啦 。。
大家 早晨 啊
恭喜發財 ~
大家 半夜 好 啊 ~
多謝 婆婆 & 貓E生 的 紅包 ~
半夜 D 人 訓晒 添 。。